Merken

Dôme Deco is een merk dat u een totaalinterieurconcept biedt dat is opgebouwd rond meubels, woonaccessoires en interieurtextiel. Dit prachtige merk wordt gedistribueerd via decoratie-, meubel- en lifestyle-winkels in heel Europa en daarbuiten.

Stijlvol wonen is Keijser & Co. Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.

Kunst van Cobra Art company onderscheidt zich door unieke werken of werken in gelimiteerde oplage. Het combineren van bijzondere materialen als liquid gloss, met metaalverf en hars, levert originele en uitzonderlijke resultaten op.

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijdse meubels en woonaccessoires. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van hun collectie.