Over ons

De Woonstee Tiel

Verrassend, inspirerend & veelzijdig

De Woonstee Tiel

Sinds het jaar 2000 is De Woonstee een begrip in Tiel en omstreken.

Wij zijn specialist op het gebied van interieur ontwerp en styling, maatwerk in meubelen en leverancier van vele vooraanstaande merken.

Wij voeren zowel de grotere en luxere merken als prachtige betaalbare meubels, de prijs kwaliteit verhoudingen zullen u verassen!

Door de jaren heen hebben wij een enorm klanten bestand opgebouwd waar wij enorm trots op zijn. Vanuit het gehele land komen mensen onze showroom bezoeken.

Vanaf April 2019 zijn wij de trotse eigenaren van het mooie pand aan de Markt.

Het pand is nog groter en overzichtelijker en door de open ruimte zijn de diverse interieuropstellingen in één oogopslag goed te zien en te beleven.

U bent van harte welkom voor een gratis interieuradvies op maat.

Service

Ziet u een mooie bank in de showroom maar wilt u toch liever een ander materiaal of stof? Ook dit kunnen wij regelen met onze leveranciers. Toch liever een andere maat? Geen probleem, wij kunnen banken en vloerkleden op maat maken zodat deze perfect in uw huis passen.

Wanneer u meubels uit ons assortiment besteld zullen wij deze aan huis afleveren. Wij installeren banken, kasten en leggen zelf laminaat op de vloer van uw woning. Dit is geheel kosteloos voor u wanneer u producten bij ons heeft aangekocht.

Levering

Woont u in het buitenland of bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Met onze leveringscondities zit u waar dan ook ter wereld goed. Al onze producten kunnen naar het buitenland geëxporteerd worden. Neem contact met ons op over de mogelijkheden wat betreft internationale leveringen.