Van Eiken Houten Kasten naar ‘Cosmopolitan Living’!

De Woonstee

2000 is het jaar dat de Woonstee werd geboren. Arjan Schaap is begonnen met een bijbaan in het verkopen van meubels en reparaties. Op de Meao vroeg de docent; Arjan wat wil jij worden? Arjan gaf aan graag voor zich zelf te willen beginnen. Jij voor je zelf beginnen?!
En vanaf dat Moment was de enorme drive bij Arjan aangewakkerd om een succes te gaan maken van zijn toekomstige onderneming!


Eiken houten Kasten

De Torenburg was een winkel in Tiel die wat verouderd was, met wat eiken houten meubels. Arjan zag hier toch brood in en besloot de winkel over te nemen. En zo is de woonstee geboren. Arjan werd steeds vaker gevraagd naar de opstelling binnen het interieur bij aflevering van Meubels. Arjan kwam erachter dat hij goed ruimtelijk inzicht had en een enorm gevoel voor stijl. 
Karin begon in eerste instantie als bijbaan bij de Woonstee. Tot op dat moment verkocht de woonstee alleen meubels, Arjan gaf Karin een budget van 1000 gulden en gaf hij de opdracht om mooie decoratie in te kopen. Binnen no time waren alle accessoires uitverkocht. Het gevoel voor styling van Karin en het gevoel voor interieur ontwerp van Arjan, leverde de woonstee het gouden duo op. Karin vult Arjan perfect aan, Arjan luistert naar wat mensen willen en Karin komt later langs om alles mooi af te stijlen.
Het eindresultaat is een echte ‘Cosmopolitan living’.


Verhuizen

Na 19 Jaar op Plein te hebben gezeten en drie keer uitgebreid, is de woonstee echt uit zijn jasje gegroeid. Het pand op de Markt kwam beschikbaar en Arjan heeft de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of zij het pand mochten overnemen. Uit alle gegadigden werd het de woonstee gegund en zij zijn vanaf april 2019 trotse eigenaren van het mooie pand aan de Markt 6 te Tiel. 
Tot op de dag van vandaag groeit de woonstee enorm, inmiddels werken er al diverse familie leden en zijn er al meerdere personeelsleden aangenomen.


Let the new adventure begin!

15 Juni om 13.00 is de feestelijke opening Op de Markt 6, te Tiel.