Voorjaarskleuren en inspiratie bij de Woonstee!

Het is langer licht, de vogeltjes fluiten weer, we gaan weer heerlijk richting het voorjaar. Wij worden er ontzettend blij van.


Donker eruit, kleur erin

De kerstboom heeft inmiddels alweer 4 maanden geleden zijn uittrede gedaan, daarna voelt het huis vaak leeg en donker. Nu de dagen langer zijn hebben we vaak weer zin in meer kleuren. De kleuren die we dit voorjaar zien, zijn roze, groen, blauw, okergeel en oranje. En ondanks dat de feestdagen voorbij zijn blijven we, heel chique, ook nog veel goud zien.


Accessoires

In het voorjaar gaan we weer lekker naar buiten, het gebruik van accessoires in je interieur is daardoor vaak iets minder. Wel minder, maar niet minder groots en kleurrijk. Het is belangrijk eerst te kiezen voor kleur/ kleuren. Een gouden regel bij het uitzoeken van je accessoires is; gebruik je meer dan 1 kleur, gebruik dan minder accessoires. Je wilt niet dat het geheel rommelig of te bont wordt. Zorg ook altijd dat de kleuren terug komen in diverse accessoires. Een blauw vaasje, met een blauw kussen in je bank.


Groeperingen

Om de rust te bewaren in je woonkamer, is het mooi om met groeperingen te werken. Accessoires met een verschillende hoogte bij elkaar te zetten. Om de accessoires te laten uitblinken kun je kiezen voor een mooi blad waar je de items op kwijt kunt. De items mogen in dezelfde tinten of in tinten die al elders terug komen in je woonkamer. Denk aan je muur, kleur van het kleed, kleur van de kussens in je bank.


Mix & Match

Heb je nu al veel groen in huis en wordt je ook blij van andere kleuren? Dan is het combineren ook heel goed mogelijk. Als je maar niet vergeet de kleuren te laten terug komen, dus verander je de kleur van je kussen of komen er kleuren bij, koop dan ook nog wat accessoires in die kleur erbij. Hier kun je zien hoe je met dezelfde meubels, verschillende kleuren en accessoires kunt combineren.


Voor welke kleuren ga jij dit voorjaar?

Voor meer kleur en styling advies voor een fris lente interieur, helpen we je graag verder in onze winkel.